dinsdag 7 oktober 2014

TWINTIG OPVROLIJK TIPS

Ik ben vaak in een verdrietige mood. maar daar wil je natuurlijk snel uitkomen, dus hier zijn alvast 20 tips

TWINTIG OPVROLIJK TIPS:
1. denk aan leuke dingen die je ooit hebt gedaan. denk aan die leuke tijden die je met je familie of vrienden had, of met je huisdier of gewoon met jezelf.

2. kijk yotube, kijk naar je favoriete artiest of naar je favoriete youtuber. maar kijk wel vrolijke filmpjes want anders helpt het ook niet veel, haha.

3. probeer een nieuwe make-up look. kijk hoe je eruit ziet als je een keer je mascara anders doet, of eyeliner opdoet. experimenteer en misschien vind je zelfs wel een super leuke nieuwe look voor jezelf.

4.  ga douchen. ga douchen en laat even alles bezinken, denk over alles na. maar er is één regel. als je uit de douche stapt moet je er klaar mee zijn en niet meer aan denken.

5. maak foto's. ontdek je foto talent! (of niet) maak foto's van alles wat je leuk en mooi vind. je kan zelfs leuke hoekjes maken. zo ziet je kamer er ook gelijk leuk uit haha.

6. maak je kamer anders, hang je posters anders op, ruim je bureau op, zet alles recht, zoek diy op YouTube of doe gewoon iets wat je zelf hebt bedacht.

7. Ga huiswerk maken, het klinkt misschien heel saai en stom. maar je vergeet tenminste je huidige situatie want j e verdiept je in de boeken.

8. Ga wandelen met of zonder vrienden. als je alleen gaat zorg dan dat je een leuke route weet en in een veilige buurt woont. en met je vrienden is altijd leuk natuurlijk,

9. probeer de situatie op een rijtje te zetten, dit helpt je niet alleen om het misschien op te lossen maar dit helpt je ook om het probleem te begrijpen. alhoewel, deze oplossing helpt nooit voor mij maar ik weet zeker dat dit voor veel andere mensen echt gaat helpen! en ookal is het geen opvolijkheid. ik moest hem erin doen van mezelf.

10. kijk je favoriete serie of film. deze klinkt simpel maar werkt misschien wel als één van de beste. ga liggen (of zitten) en verdiep je in de film of serie.

11. ga iets leuks bakken, een taart, koekjes, cake of iets anders. maak iets superlekkers en eet het als het klaar is lekker op.

12. ga afspreken met een vriend(in). ga naar dat ene leuke cafétje of restaurant, of blijf gewoon thuis. maakt niet uit wat je gaat doen, als je maar lol hebt.

13. dans en playback door het huis. ga dansen, doe gek. zoek je raarste liedjes uit en playback en dans overdreven mee.

14. plan leuke activiteiten voor de komende dagen. plan leuke dingen die je kan doen in de komende weken. zo heb je ook iets om naar op uit te kijken.

15. denk aan die ene persoon die je altijd blij maakt, en stalk hem stiekem even op instagram ;).

16. dagdromen, deze werkt voor mij het best. maak een onmogelijke droom en ja droom het. het klinkt heel stom maar dan word je daarin meegenomen, en meestal word ik daar blij van, misschien is het wel superraar maar het helpt bij mij.. dus waarschijnlijk ook bij anderen.

17.  EEET! eet zoveel je wilt en wat je wil. no limits no rules eet het gewoon.

18. luister shake it off van taylor swift. op dat liedje kan je gewoon niet verdrietig blijven

19. kijk disney channel of nickelodeon. het klinkt heel raar, want ik bedoel misschien ben je al 15 ofzo . (ik ben zelf ook 14, maar nogsteeds grote kinderserie fan) IK FAAL. Maar goed waar hadden we het ook al weer over.. OHJA! Kijk die series en ze zijn altijd grappig en leuk, en wie weet maakt het je vrolijk,

20. doe je hobby, doe wat je zelf leuk vind. en als je echt niet meer wat dat is of je kan geen motivatie krijgen, vraag het aan je vriendinnen, die weten het vast nogwel.



XOXO STERRE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten