donderdag 3 juli 2014

Onze Summer - Checklist

Hi allemaal!

nou, zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen heeft Sterre het idee voorgesteld aan jullie om ook een Summer - Checklist te maken. want ik bedoel, dat is echt super tof om te maken! nou wij hebben samen met nog een andere vriendin zelf ook een Summer - Checklist gemaakt. we hebben in totaal  weken met z'n 3en om die checklist te voltooien want we zijn allemaal ook voor een bepaalde tijd op vakantie. en ik kan je vertellen, onze Summer - Checklist is niet normaal lang! dus ik weet niet hoe wij het gaan voltooien, maar dat komt helemaal goed. ik zal onze ideeën voor jullie erop zetten. ohja en Sterre is jarig vandaag woeee Happy Birthday Twinnieee :)

1. het eerste wat wij gaan doen is naar The Fault In Our Stars want ik bedoel, ja wij MOETEN daar heen. we hebben alle 3 het boek gelezen en we moeten er gewoon heen anders is onze vakantie niet compleet.
2. wandelen. ja dat klinkt heel vaag, I know, maar wij wandelen heel veel met z'n 3en. het is een soort bezigheid voor ons geworden. zodra we iets te vertellen hebben is het via app "hi kan je wandelen or nah?" en dan kunnen we elkaar weer bijpraten.
3. ijs kopen. nou bij ons in de stad is dus de Talamini en dat ijs dat is echt hemels gewoon, dus ja, daar moeten we in de zomer flink van profiteren.
4. winkelen. ja we zijn meiden, en we hebben schoolspullen nodig, dus dat betekent winkelen ;)
5. knutselen. wij gaan zooooveel DIY's maken, echt oeh yeah.
6. tijdschriften knippen. klinkt raar, maar dan kunnen we leuke collages maken en dat is gewoon leuk :)
7. skateboarden/skeeleren/waveboarden. Sterre en k zijn vorig jaar begonnen met skateboarden, omdat we op youtube dat iemand zagen doen (volgens mij was dat de reden) en toen dachten wij "omg dat willen we ook doen!!" dus vandaar. maar we skeeleren ook wel eens. maar ik skateboard liever. we zijn er niet heel goed in hoor :')
8. jongens bekijken. hehe.. hier heb ik niet zoveel over te vertellen...........
9. strand. I love the beach. echt ik hou ervan. mijn opa en oma wonen best dicht bij het strand en ik ben er gewoon verslaafd aan. helaas hebben wij hier niet echt mooi strand maar idgaf want toch gaan we er heen haha
10. patat eten. oké hier heb ik ook niets over te zeggen, we houden gewoon erg van eten.
11. spaghetti taco's. oké hier zit zo'n leuk verhaal aan vast!! vorig jaar op Sterre haar verjaardag hadden we taco's en spaghetti want dat is Sterre haar lievelingseten. dus wij hadden spaghetti in de taco's gedaan en het klinkt heel vies maar het was zó lekker! echt wauw. dus dat moet dit jaar ook weer gebeuren hihi
12. smoothies. smoothies, ja nou daar zijn wij ook verslaafd aan. dus dat wordt dit jaar ook weer een feestje hihi
13. dansen. nou wij kunnen dus echt niet dansen, maar who cares?! gewoon lekker dansen en stom doen en vals meezingen. dat zijn de dingen die je moet doen als je 14 of ouder bent.
14. zingen. ja nou dat kunnen we dus ook niet mja
15. van fietsbrug rennen. bij deze heb ik zo het idee dat er ongelukken gaan gebeuren maar goed. we hebben in elk geval een tof idee.
16. zonnen. dit gaat hem worden in Nederland jongens en meiden.
17. zwemmen. nou we weten nog niet waar, maar we gaan wel zwemmen! hahaha
18. liggen. ja we zijn lui
19. watergevecht. jaaaa watergevecht met al onze vrienden yeah yeah yeah daar houden we van!
20. lol hebben. deze is echt goed :')
21. film avond. we zijn alle 3 verslaafd aan films kijken dus ja, film avonden horen er ook bij.
22. zonsopgang/zonsondergang kijken. we weten nog niet hoe, maar dit willen we ook graag zien.
23. logeren. dat gaat sowieso gebeuren en waarschijnlijk vaker dan 1 keer.
24. chocolade fondue. oh ja dit is typisch ons. want wij houden van chocolade, je wil niet weten. met allemaal fruit enzo, zodat het nog een beetje gezond is. hehe
25. just dance. we houden heel erg van wiien en dansen op stomme liedjes, dus ja, just dance wordt 1 van onze work outs.
26. naar Starbucks. hehe yup Starbucks is onze liefde
27. bloemen kransen maken. wij houden van bloemen kransen echt waar. kijk

28. voetballen. ja dat vinden wij ook leuk oké haha
29. work outs. dit gaat echt 0,0 gebeuren
30. op elkaars All Stars iets liefs zetten. wij hebben echt alle 3 meer dan 1 paar All Stars, echt erg :')
31. selfies maken. ja dat is iets noodzakelijks
32. picknicken. dat is echt gewoon iets wat wij alle 3 zó leuk vinden om te doen. dus dat gaat ook zeker gebeuren.



nou dit was onze, gigantische, Summer - Checklist. als jullie er ook 1 maken, stuur jullie checklist dan ook door!! vinden wij leuk om te lezen, misschien hebben jullie ook nog superleuke ideeën!


liefs,
Nell


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten